ENERGREEN Robo

EFFEKTIVE MASKINER FRA SPECIALISTER TIL SPECIALISTER

Energreen Robo programmet leveres i Danmark af MI og deres forhandlere.

Energreen Robo er en serie unikke fjernstyrede maskiner.
 De er kraftfulde, fjernstyrede redskabsbærere med ekstremt lavt tyngdepunkt. De har motorkraft til at komme frem de mest utrolige steder og hydraulikkapacitet til at drive effektive redskaber. Maskinerne 
er helt suveræne på stejle skrænter, hvor de kan arbejde på langs af områder med  op til 55° hældning.
En yderligere fordel er sikkerheden for operatørerne. De kan stå på sikker afstand af opgaverne og fjernstyre maskinerne. Her er ingen ergonomiske 
udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger. Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt.

Robo-MINI

Robo-MINI er den mindste af Energreens fjernstyrede redskabsbærere. Den er skabt til at kunne arbejde på stejle skråninger og stæder med trang plads.
Robo-MINI kommer med 23 stærke hk, lavt tyngdepunkt og pendlende 
bælter, så den kan klare mange forskellige opgaver.

Robo-evo

Robo-EVO er som alle andre Energreen Robo­ maskiner i stand til at operere i uvejsomt og stærkt kuperet terræn med op til 55° hældning. Dens 40 hk og to dobbelte hydraulikudtag har power til det meste, og med et optimalt vægt/effekt­forhold er der mange muligheder for at anvende den som multifunktionel redskabsbærer.

Robo-MAX

RoboMAX har med sine 75 hk power som en kompakt­ traktor, hydraulikkapacitet som en redskabsbærer og terrænegenskaber, som ingen af dem matcher. Med sin store motorkraft kan den komme frem de mest utrolige steder. Skrænter med op til 50° hældning eller tæt buskads er ingen hindring, selvom den samtidig skal drive krævende redskaber som f.eks. brakklippere eller grenknusere.

Redskaber til enhver opgave

Energreen-robo er suveræne på stejle skrænter, hvor de kan slå græs og knuse bevoksning. I takt med at maskinerne bliver mere almindelige, bliver der udviklet flere og flere redskaber til forskellige formål.
Se et udpluk af redskabsprogrammet her eller ring, hvis du har specielle ønske.

Close Menu