ENERGREEN MASKINER

HØJT SPECIALISEREDE MASKINER FRA EUROPAS FØRENDE PRODUCENT

Unikke maskiner til krævende opgaver i den grønne sektor – leveret direkte til dig fra en af Europas førende producenter

Energreen leverer højt specialiserede selvkørende maskiner til klippeopgaver, hvor der kræves effektivitet, og hvor terrænet er krævende. Med drejbare komfortkabiner er ergonomien i særklasse og med en rækkevidde på op til 17 meter, har de mange fordele. Energreen producerer og sælger mange maskiner hvert år. Deres erfaring er optjent via mange maskintimer hos kunder i hele Europa

ILF ALPHA

ILF ALPHA er en unik allround-maskine. 
En højteknologisk maskine, der garanterer høj ydeevne, sikkerhed og arbejdsfleksibilitet.
ILF ALPHA kommer med en roterende kabine med

360° udsyn, så man har overblik over arbejdsområdet.
ILF Alpha er en multifunktionel maskine som fås med
3 forskellige arm-modeller og en lang række redskaber, så man kan klare alle typer opgaver.

ILF S1500

Denne specialmaskine til krævende opgaver med pleje af vegetationen langs diger, kanaler, veje osv. kan leveres med hjul- eller bæltemontering. Når kabinen er drejet 90 grader, har chaufføren optimalt overblik over arbejdsopgaven og kan slå græs både, når maskinen kører frem og tilbage, for klippehovedet kan roteres efter arbejdsretningen. 
ILF S1500 kan leveres i flere modeller med forskellige armløsninger med op til 12 m rækkevidde.

Kommunal

ILF Kommunal er oprindeligt fremstillet til at slå græs, men har udviklet sig til at være en multifunktionel maskine, der effektivt løser arbejdsopgaver året rundt – lige fra snedrydning med plov, læssearbejde som gummihjulslæsser eller f.eks. armklipper. Det er hurtigt at skifte redskaber og sikkerheden er i top. Du får en komfortabel kabine med fantastisk panoramaudsyn og både 2-, 4-hjuls- og krabbestyring, så både maskinen og chaufføren er placeret optimalt i forhold til opgaven.

ILF Aspen

ILF Aspen er en enkel version af “ILF Kommunal”. Den er oprindelig produceret på ordre til en amerikansk storkunde, men har også ramt et behov på andre  markeder hos kunder, der søger en enkle/billig løsning til græs- og hegnsklipning, men ikke har brug for den kraftige frontlift og dens muligheder.

ATHENA

ILF ATHENA er til de specialiserede kunder, der kan udnytte en 16 m teleskoparm, som kan udrustes med f.eks. et klippehoved eller en grensav. ILF ATHENA kan udstyres med frontlift og – PTO, så den kan nemt køre med et frontmonteret redskab, mens teleskoparmens redskaber også arbejder.

Redskaber til enhver opgave

 Energreens selvkørende specialmaskiner er først og fremmest udviklet til at slå græs langs veje, i grøfter og på skrænter. Maskinerne her imidlertid mange andre anvendelsesmuligheder, når kranarmen udrustet med redskaber som f.eks. grensave, hegnklippere og skovlløsninger. Maskinernes front-PTO og lift giver også mulighed for at arbejde med bl.a. sideforskydelige græsklippere eller enheder til klipning under autoværn. Mulighederne er mange.

Close Menu