ILF S1500
Specialist i slåning af græs og naturarealer på skrænter og langs veje

De fleste maskiner til klipning af rabatter, hegn, grøfter og skrænter er bygget op omkring en almindelig landbrugstraktor – en brugbar men ikke optimal sammensætning. Hos Energreen har man målrettet udviklet en selvkørende maskine til formålet, hvilket er resulteret i en på alle områder komplet løsning. Høj produktivitet, perfekt ergonomi og til trods for specialiseringen mange anvendelsesmuligheder med flere armtyper og mange redskaber.

Produktivitet
i særklasse

Frem og tilbage er lige langt med ILF S1500. Maskinen er konstrueret, så kabinen kan drejes uafhængig af chassiset, og da klippehovedet også kan roteres 180 grader, er det nemt at slå arealerne både under frem og ”tilbage”. Det kan halvere arbejdstiden på mange klippeopgaver.
Og så er ILF S1500 smidig! Alle 4 hjul er styrende, så du kan vælge mellem 2-hjulsstyring, 4-hjulsstyring eller krabbestyring

En ergonomisk arbejdsplads

Der er tænkt på både produktivitet og chauffør i opbygningen af ILF S1500. Panoramaudsyn over arbejdsområdet, komfortkabine, stabilitetskontrol og motorkraft til maskine og redskaber er alt sammen i top. Chaufførens ergonomi er uovertruffen, for når kabinen drejes ”sideværts”, sidder chaufføren perfekt i forhold til arbejdsopgaven og undgår unødvendige belastninger af kroppen. Der er ingens stress, vrid i kroppen eller hold i nakken, når man arbejder med ILF S1500.

Power
til det hele

Motorkraften i ILF S1500 leveres af en Deutz-Fahr TCD 4.1 L04 Tier 4 motor m. 155 hk. Transmissionen er hydrostatisk m.2-trinsgearkasse og hastighed 0 – 40 km/h.  Det hydrauliske system består af 5 separate kredsløb. På den måde sikres det, at alle funktioner har tilstrækkelig oliekapacitet, uanset om 1 eller mange processer er i gang på samme tid. Der er naturligvis en lang række hjælpefunktioner og features udover de her nævnte.

ILF S1500 Arm-Modeller

ILFS1500-12_aperto_orange_cerchi_neri

T-modellen

T-modellen fås med tre forskellige teleskoparme med op til 10 m rækkevidde nedad (45°) og 11 meter opad.

F-modellen

F-modellerne er udstyrede med en arm, der er ekstrem smidig og kan ubesværet arbejde, hvor pladsen er trang. Her er rækkevidden op til ca. 9 m ned (45°) og 12 m op, og alle positionsvarianter og klippevinkler er mulige.

3p-modellen

3P-modellen har en unik 3-delt arm, der gør det nemt for armen at passerer hen over skilte uden at stoppe op og flytte rundt på kranarmen. I yderpunkterne række den ca. 7 meter ned (45°) og 10 m op.

Kundetilpassede løsninger

Energreen leverer årligt mange ILF S1500 maskiner til kunder i hele Europa. De fleste har specifikke ønsker til deres maskiner.
Det gælder sikkert også dig.
Når vi har afdækket dine ønsker og behov, kontakter vi Energreens produkteksperter og sikrer dig direkte kontakt med dem, så du får kundetilpasset din maskine og et korrekt specificeret tilbud på pris direkte fra fabrikken.

ILF S1500 Tekniske specifikationer

Motor: DEUTZ TCD 4.1 Common Rail Tier 4f

Ventilator: FLEXXAIRE reversible, selvrensende

Transmission: 4×4 hydrostatisk – 0-40 km/h

Styring: 4-hjulsstyring m. elektronisk kontrol

Egenvægt: 14.700 kg (uden forskydelig kontravægt)

Komfortabel sikkerhedskabine m. luftaffjedret sæde

3 armtyper med op til 12 m rækkevidde

Redskaber til enhver opgave

 Energreens ILF er først og fremmest udviklet til at slå græs langs veje, i grøfter og på skrænter. Maskinerne har imidlertid mange andre anvendelsesmuligheder, når kranarmen udrustes med redskaber som f.eks. grensave, hegnklippere og skovlløsninger. Maskinernes front-PTO og lift giver også mulighed for at arbejde med bl.a. sideforskydelige græsklippere eller enheder til klipning under autoværn. Mulighederne er mange.

KONTAKT OS OG HØR MERE PÅ:

+45 42 15 78 20
mail@energreenmaskiner.dk

Close Menu