Kommunal

SKRÆDDERSYET ALLAROUND-MASKINER TIL DEN GRØNNE SEKTOR

ILF Kommunal er oprindeligt fremstillet til at slå græs, men har udviklet sig til at være en multifunktionel maskine, der effektivt løser arbejdsopgaver året rundt – lige fra snedrydning med plov, læssearbejde som gummihjulslæsser eller f.eks. armklipper. Det er hurtigt at skifte redskaber og sikkerheden er i top.
Du får en komfortabel kabine med fantastisk panoramaudsyn og både 2-, 4-hjuls- og krabbestyring, så både maskinen og chaufføren er placeret optimalt i forhold til opgaven. Teleskoparmen fås i 3 modeller og rækker op til 7,2 meter. Der kan monteres redskaber bag-, midt- og forpå basismaskinen og selvfølgelig også i teleskoparmene.

ILF KOMMUNAL aRM-Modeller

fast

 FAST er en teleskopisk arm designet til arbejde med forlængelse på op til 7 meter ud fra køretøjet og 8,4 meter opad fra køretøjet. FAST er perfekt til græsslåning og arbejde der forgår langt fra vejen.

kompakt

 COMPACT armen er designet til at kunne klare opgaver på steder hvor pladsen er trang. Den gør det muligt at arbejde lige ved siden af maskinen hjul når der skal slås græs eller beskæres hække. Armen kan har til klare arbejde i en højde på op til 9 meter.

ORBITAL 7

 ORBILAT 7 er konstrueret til at arbejde sideforskudt til begge sider. Det er muligt via en 290 graders hydraulisk rotator og en hydraulisk omskifter, der kan skifte horisontalt fra højre til venstre og omvendt.

ILF kommunal har utrolig mange anvendelsesmuligheder.
Læs brochure her under og få et detaljeret indblik i de mange funktioner,
den fleksible tekniske udrustning, komforten og de mange redskaber.

Tekniske specifikationer

Motor: DEUTZ TCD 3.6 Common rail 4-cyl. m 136 hk

Miljøklasse Tier 4f

Transmission:  4×4 Hydrostatisk 0 – 40 km/h

Styring: 4-hjulsstyring m. elektronisk kontrol

Komfortabel sikkerhedskabine m. luftaffjedret sæde

3 armtyper med op til 7.2 m rækkevidde

Nyhed - nu kan du få ILF Kommunal i light version

Redskaber til enhver opgave

 Energreens Kommunal er først og fremmest udviklet til at slå græs langs veje, i grøfter og på skrænter. Maskinerne her imidlertid mange andre anvendelsesmuligheder, når kranarmen udrustet med redskaber som f.eks. grensave, hegnklippere og skovlløsninger. Maskinernes front-PTO og lift giver også mulighed for at arbejde med bl.a. sideforskydelige græsklippere eller enheder til klipning under autoværn. Mulighederne er mange.

Ekstra redskabsmuligheder til Energreen ILF Kommunal

Energreen ILF Kommunal er en ægte allround-maskine til opgaver hele året. Den er først og fremmest skabt til at klippe græs, slå vegetationen i naturområder og pleje levende hegn, men den kan meget mere end det. Kommunal-modellen kan nemlig nemt skifte fra at været en klippemaskine til at være en læsse- eller skubbemaskine takket være en helt unik frontmonteret lift, der kan af/på-monteres på få minutter. 
Med den monteret får du en gummihjulslæsser og en sneplov og en ………….. i én og samme maskine.

KONTAKT OS OG HØR MERE PÅ:

+45 42 15 78 20
mail@energreenmaskiner.dk

Close Menu