Robo-ECO

EFFEKTIVE MASKINER FRA SPECIALISTER TIL SPECIALISTER

Energreen Robo programmet leveres i Danmark af MI og deres forhandlere.

RoboECO er udviklet til at slå græs og anden vegetation på stejle skrænter med op til 50° hældning eller på ufremkommelige naturarealer. Dens tyngdepunkt er lavt og designet af maskinen og bælter så gennemtænkt, at den kan køre på meget ujævne terræner.
Med sine 33 hk er den effektiv med f.eks. klippere op til 130 cm, men kan også løse mange andre opgaver.

Kørevinkel på 50°

Energreens fjernstyrede robot Robo-ECO er en kraftfuld, fjernstyret redskabsbærere med ekstremt lavt tyngdepunkt. Den har motorkraft til at komme frem de mest utrolige steder og hydraulikkapacitet til at drive effektive redskaber. Maskinen er helt suveræne på stejle skrænter, hvor den kan arbejde på langs af områder med 50° hældning.

33 HK

0-7 KM/H

Olie flow: 55 l/min.

Olie tryk: 280 bar

Remote Control

Sikkerhed og overblik er to væsentlige faktorer ved alle arbejdsopgaver i terrænet. Med Energreens fjernstyring kan operatørerne stå på sikker afstand af opgaverne og fjernstyre maskinerne. Her er ingen ergonomiske udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger.
Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt. Selve fjernstyringen er udført, så alle kan betjene den, for funktionerne sidder logisk placerede og er tydeligt funktionsopmærkede

Når du køber en Energreen Robo, er det sværeste næsten at bestemme sig for hvilken model, der er den rigtige til lige netop dine opgaver. Læs brochuren for Robo-ECO herunder eller kontakt MI for mere info, så du træffer det rigtige valg.

Redskaber til enhver opgave

Robo-ECO’er er suveræne på stejle skrænter, hvor de kan slå græs og knuse bevoksning, hvor konventionelle køretøjer ikke kan arbejde forsvarligt. I takt med at maskinerne bliver mere almindelige, bliver der udviklet flere og flere redskaber til forskellige formål.
Se et udpluk af redskabsprogrammet her eller Kontakt MI, hvis du har specielle ønsker

Close Menu