Robo-MAX

EFFEKTIVE MASKINER FRA SPECIALISTER TIL SPECIALISTER

Energreen Robo programmet leveres i Danmark af MI og deres forhandlere.

RoboMAX har med sine 75 hk power som en kompakt­ traktor, hydraulikkapacitet som en redskabsbærer og terrænegenskaber, som ingen af dem matcher. Med sin store motorkraft kan den komme frem de mest utrolige steder. Skrænter med op til 50° hældning eller tæt buskads er ingen hindring, selvom den samtidig skal drive krævende redskaber som f.eks. brakklippere eller grenknusere.

Kørevinkel på 50°

Energreens fjernstyrede robot Robo-MAX er en kraftfuld, fjernstyret redskabsbærere med ekstremt lavt tyngdepunkt. Den har motorkraft til at komme frem de mest utrolige steder og hydraulikkapacitet til at drive effektive redskaber. Maskinen er helt suveræne på stejle skrænter, hvor den kan arbejde på langs af områder med 50° hældning

75 HK

0-7 KM/H

Olie flow: 102 L/Min

Olie tryk: 350-380 bar

Remote Control

Sikkerhed og overblik er to væsentlige faktorer ved alle arbejdsopgaver i terrænet. Med Energreens fjernstyring kan operatørerne stå på sikker afstand af opgaverne og fjernstyre maskinerne. Her er ingen ergonomiske udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger.
Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt. Selve fjernstyringen er udført, så alle kan betjene den, for funktionerne sidder logisk placerede og er tydeligt funktionsopmærkede

Lær mere om
Robo-MAX

Energreen Robo-MAX er bomstærk og kan arbejde med kraftfulde redskaber under nærmest umulige terrænforhold. Med den får du mulighed for både at slå høj vegetation på stejle skrænter, udføre naturpleje og lave anlægsarbejder.
Se filmene, læs brochuren eller 
kontakt MI for yderligere information.

Redskaber til enhver opgave

Robo-MAX er suveræn på stejle skrænter, hvor den kan slå græs og knuse bevoksning, hvor konventionelle køretøjer ikke kan arbejde forsvarligt. I takt med at maskinen bliver mere almindelig, bliver der udviklet flere og flere redskaber til forskellige formål. 
Se et udpluk af redskabsprogrammet her eller 
kontakt MI, hvis du har specielle ønske.

Robo-MAX i Notre Dame

Her kan du se Robo-MAX og Robo-evo i gang med at rydde op efter branden i Notre Dame.

Close Menu