Energreen Robo programmet leveres i Danmark af MI og deres forhandlere.

Robo-MINI er en kompakt fjernstyret redskabsbærer, designet til at arbejde sikkert på stejle skråninger op til 50 ° i alle retninger og på smalle steder.
Robo-MINI’s design koncept, lave tyngdepunkt og pendlende bælter gør Robo-MINI perfekt til at arbejde i det rå terræn.

Robo-MINI kan udstyres med mange forskellige typer redskaber.

Køre vinkel på 50°

Energreens fjernstyrede robot Robo-MINI er en stærk, fjernstyret redskabsbærere med ekstremt lavt tyngdepunkt. Den har motorkraft til at komme frem de mest utrolige steder og hydraulikkapacitet til at drive effektive redskaber. Maskinen er helt suveræne på stejle skrænter, hvor den kan arbejde på langs af områder med 50° hældning.

23 HK

0-7 KM/H

420 kg

Remote Control

Sikkerhed og overblik er to væsentlige faktorer ved alle arbejdsopgaver i terrænet. Med Energreens fjernstyring kan operatørerne stå på sikker afstand af opgaverne og fjernstyre maskinerne. Her er ingen ergonomiske udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger.
Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt. Selve fjernstyringen er udført, så alle kan betjene den, for funktionerne sidder logisk placerede og er tydeligt funktionsopmærkede

Robo-MINI

Når du vil købe en Energreen Robo, er det sværeste næsten at bestemme sig for hvilken model, der er den rigtige til lige netop dine opgaver.
Læs brochuren for Robo-MINI herunder eller 
kontakt MI for mere info, så du træffer det rigtige valg

Close Menu