Robo-eVO

EFFEKTIVE MASKINER FRA SPECIALISTER TIL SPECIALISTER

Energreen Robo programmet leveres i Danmark af MI og deres forhandlere.

Robo-EVO er som alle andre Energreen Robo­ maskiner i stand til at operere i uvejsomt og stærkt kuperet terræn med op til 55° hældning. Dens 40 hk og to dobbelte hydraulikudtag har power til det meste, og med et optimalt vægt/effekt­forhold er der mange muligheder for at anvende den som multifunktionel redskabsbærer.

Kørevinkel på 55°

Energreens fjernstyrede robot Robo-evo er en kraftfuld, fjernstyret redskabsbærere med ekstremt lavt tyngdepunkt. Den har motorkraft til at komme frem de mest utrolige steder og hydraulikkapacitet til at drive effektive redskaber. Maskinen er helt suveræne på stejle skrænter, hvor den kan arbejde på langs af områder med 55° hældning

40 HK

0-7 KM/H

Olie flow: 55 l/min.

Olie tryk: 200-350 bar

Remote Control

Sikkerhed og overblik er to væsentlige faktorer ved alle arbejdsopgaver i terrænet. Med Energreens fjernstyring kan operatørerne stå på sikker afstand af opgaverne og fjernstyre maskinerne. Her er ingen ergonomiske udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger.
Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt. Selve fjernstyringen er udført, så alle kan betjene den, for funktionerne sidder logisk placerede og er tydeligt funktionsopmærkede

Robo-evo

Energreen Robo-Evo er en fleksibel multifunktionel maskine med utallige muligheder. Den løser mange arbejdsopgaver og vil få mange arbejdstimer, så din investering tjener sig hurtig ind.
Læs brochuren herunder eller 
kontakt MI for mere information.

Robo-EVO fås i 2 modeller

Redskaber til enhver opgave

RoboGREEN-evo er suveræn på stejle skrænter, hvor den kan slå græs og knuse bevoksning, hvor konventionelle køretøjer ikke kan arbejde forsvarligt. I takt med at maskinen bliver mere almindelig, bliver der udviklet flere og flere redskaber til forskellige formål. 
Se et udpluk af redskabsprogrammet her eller kontakt MI, hvis du har specielle ønsker

Close Menu